Výzkum odhalil potenciál pro výrobcei prodejce pečiva. Společnost Lesaffre Česko, a.s. - dodavatel surovin pro výrobu chleba a pečiva, připravila ve svém Pekařském centru (tzv. Baking centru) v Olomouci semináře na téma „Pečeme BIO“.
Co bude jejich obsahem? Jak se na ně přihlásit?
Semináře budou zaměřeny na praktické ukázky a návody zavedení BIO výroby do pekáren, na představení pekařských směsí pro výrobu BIO chleba a pečiva a na návody k jejich propagaci. V neposlední řadě bude představen také legislativní rámec výroby BIO produktů. Na seminář byl pozván také zástupce společnosti PRO-BIO, který pekaře seznámí například s povinnostmi, jež je potřeba dodržet při výrobě chleba a pečiva v BIO kvalitě, nebo za jakých podmínek je možné používat logo BIO atd. Bude prostor pro otázky i diskuzi.
Seminář se v olomouckém Pekařském centru uskuteční v těchto termínech:
úterý 8. 4. v 9h
čtvrtek 10. 4. v 9h
Přihlásit na seminář se můžete buď telefonicky na čísle 606 717 794 nebo
587 419 320, případně e-mailem na chodurkova@lesaffre.cz.